KOKKIKOULUT THE PANTRYSSÄ

Kokkikoulumme vie ryhmänne makujen kiehtovaan maailmaan huippukokkien. Ohjelman lopputuloksena valmistuu herkullinen 3–4 ruokalajin illallinen, joka nautitaan yhdessä mukavassa tunnelmassa. Perinteisen kokkikoulun lisäksi valikoimastamme löytyy myös leikkimielinen kokkauskilpailu Talent Chef, jossa tiimihenkeä koetellaan tiukassa haasteessa. Kysy lisää!

ALEX NURMI

Ravintolakokiksi valmistuttuani aloitin todellisin ruokamatkan ja keitin itselleni monia titteleitä, kuten tv-kokki, food stylisti, ruokakonsultti, ruokatuottaja, keittokirjailija ja food designer. Kaikista tärkeintä on kuitenkin ollut oppia jokaisesta haasteesta lisää ja inspiroitua yhä uudelleen perusraaka-aineista. Ravintolan keittiöt, catering-keikat, kokkikoulujen vedot, reseptien suunnittelu, ruokakuvausten sekä mainosvideoiden tekeminen ovat kuuluneet arkeeni jo vuosien ajan. Jatkuva ideointi, luovuuden lähteillä kahlaaminen ja perättäisten projektien toteutus voi olla joskus hyvin haastavaakin, mutta jokainen joka tekee työkseen rakastamaansa asiaa, tietää missä suola piilee ja mistä energiaa saadaan.

KRISTIAN PERKOLA

Kristian on vaikuttanut ruokamaailmassa yli kahden vuosikymmenen ajan, ja hänen polullaan on nähty niin maailmanluokan ravintoloita kuin Suomenkin huippukohteita. Hän on toiminut muun muassa kokkina kahden Michelin-tähden Chez Dominiquessa sekä keittiömestarina Demossa. Lisäksi hänellä on meriittejä huippuravintoloiden luomisessa ja avaamisessa, kuten suuren suosion saavuttaneen Gaijin-ravintolan avaus Helsinkiin. Tänä päivänä Kristian toimii freelancer-kokkina ja on yrittäjänä catering-alalla, järjestäen niin intiimejä illallisia kuin tuhannen hengen urheilutapahtumia.

Aika nostaa työpaikkasi tiimihenkeä? The Pantryn kokkikoulu on ohjelma, jossa kokataan, seurustellaan, viihdytään ja ennen kaikkea nautitaan herkullisista mauista. Kokkikoulu sopii mainiosti jopa 30 hengen tiimipäivien ohjelmaksi, pikkujouluihin tai herkkusuiden illanistujaisiin!

PYYDÄ TARJOUS!