PERHEJUHLAT

Perhejuhlat | Helsinki The Pantry Ruoholahdessa järjestät vaivattomasti juhlat kuin juhlat – oli kyseessä sitten karonkat, valmistujaiset, häät tai kastejuhlat. Industrial-henkisen ravintolan kahvila on loistavasti yksityistilaisuuksiin soveltuva tapahtumatila, johon mahtuu jopa 50 vierasta. Kahvila soveltuu loistavasti pienempiin valmistujaisiin, perheillallisiin tai kastejuhliin – vain mielikuvitus on rajana! Ravintolasalin puolelle mahtuu helposti jopa 120 henkeä juhlistamaan niin häitä, karonkoita kuin valmistujaisiakin.Rento ja moderni tila tarjoaa puitteet monipuolisten tapahtumisen järjestämiselle. Ota yhteyttä ja anna meidän suunnitella juuri teidän toiveiden mukainen kokonaisuus!

MUISTOTILAISUUDET

Muistotilaisuudet | Helsinki The Pantry Ruoholahdessa järjestät arvokkaat muistotilaisuudet vain 4 minuutin päässä Hietaniemen hautausmaalta. Henkilökuntamme auttavat teitä suunnitteluvaiheesta tilaisuuden loppuun saakka taaten teille vaivattoman ja arvokkaan tilaisuuden. Pienemmät muistotilaisuudet voi järjestää intiimisti kahvilan puolellamme, kun taas suuremmat tilaisuudet suositellaan järjestettävän ravintolan puolella. Pysäköintimahdollisuuksia alueella on monia, ja pysäköinti ravintolan edustalla on ilmaista kaksi tuntia kerralla pysäköintikiekolla. Ravintolamme sijaitsee vain kilometrin päässä hietaniemen hautausmaalta ja vain 500 metrin päässä Helsingin ortodoksiselta hautausmaalta. Ota yhteyttä ja anna meidän suunnitella juuri teidän toiveiden mukainen kokonaisuus!

MENUT

PERHEJUHLAT


Alkuruoka

Viherversosalaattia, granaattiomenaa, mangoa, sokerihernettä ja passion vinegretteä (M, G, VEG)Kasvis samosat ja sitruuna-valkosipuli dippiä (M)Korianteri-kurpitsansiemenpestolla maustettu scampi salaatti (M, G)Sitruunaruoho paahdettua lohta, fenkolia ja appelsiiniä (M, G)Kukkakaali-kirsikkatomaatti taboulehsalaattia ja limejugurttia (L)Mintulla maustettua halloumi-meloonisalaattia (L, G)Naanleipää ja chili-hummusta (M)

Pääruoka

Karamellisoitua ylikypsää porsaan kasleria (M, G)Kasvis vaihtoehto: karamellisoitu tofua (M, G, VEG)Chilillä maustettua bataatti-perunapaistosta ja pinaattia (M, G, VEG)Sitruunasoijassa wokattuja kasviksia (M, G, VEG)

Jälkiruoka

Limevanukasta ja inkiväärillä maustettua ananasta (L, G)Kaffa Roasteryn kahvi ja tee

MUISTOTILAISUUDET


Alkuruoka

Viherversosalaattia, jääretiisiä, sokerihernettä ja raparperi-vadelma vinegretteä (M, G)Savumuikkukukkoa, pikkelöityä kurkkua ja tilliä (L)

Pääruoka

Riistakäristystä (L, G)Sipuli-peruna muussia (L, G)Survottua puolukkaa (M, G)Myrttisen suolakurkkua (M, G)

Jälkiruoka

Mansikka-kermakakkua (L)Kaffa Roasteryn kahvia ja teetä

Oletko vegaani tai eikö sinulle sovi gluteeni? Otamme kaikkien asiakkaiden erityistarpeet huomioon!

Olemme moderni laadusta tinkimätön ravintola, Helsingin Ruoholahdessa.

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

The Place To Be!

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin Helsingin Ruoholahdessa. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

Soita, tekstaa tai pistä meille vaikka savumerkkejä - Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

+358 (0)44 077 3653sales.ruoholahti@thepantry.fiItämerenkatu 3, Helsinki

Why settle for less, when you can have more

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet >

Vietimme ikimuistoista hääjuhlaamme The Pantryssä keväällä 2022. Ruoka oli todella maukasta ja saimme kuulla siitä kehuja vierailta vielä jälkikäteenkin. Yhtenäinen juhlatila salli kaikkien vieraitten kuulla helposti puheet ja osallistua häiden aktiviteetteihin. Tilan tumma industrial-tvisti toi häiden tunnelmaan syvyyttä ja myös samalla kaipaamamme rentoutta.  Juhlien suunnittelu ja toteutus toteutuivat teidän kanssanne vaivattomasti ja myös erityistoiveemme teeman ja ruoan suhteen kuunneltiin tarkasti. Saimme juhlista juuri meidän näköisemme. Lämmin kiitos!Laura ja Juha

Pyydä tarjous »