PIKKUJOULUT

Ho, Ho, Ho.. It's Time To Party! Vuoden hauskimmat pikkujoulut vietetään The Pantryssä! Järjestitpä sitten isoja tai pieniä juhlia, yksityisiä bileitä tai firman pikkujouluja, meiltä saat kaiken tarvittavan ikimuistoisien pikkujoulujen järjestämistä varten. Ammattitaitoiset myyjämme avustavat sinua alusta loppuun saakka, jotta sinä voit nauttia hyvästä ruuasta, juomasta ja iloisesta tunnelmasta - Stress Free!

A little celebration never killed anyone

The Pantry on konseptina rakennettu neljän arvon ympärille, joiden takana seisomme ja joiden ympärille kaikki toimintamme rakentuu – Laatu, Asenne, Ekologisuus & Turvallisuus. Olemme suunnittelleet tarjonnan, joka toimii myös näinä haasteellisina aikoina ja samalla mahdollistaa vaativalle asiakkaallemme enemmän laatua lautasella ja paremman palvelun.

PIKKUJOULUMENUT


RUOHIS

88€ / hlö (min. 50 hlö) sisältäen:TarjoiluhenkilökunnanTilavuokran max. klo 23.00 saakka (juhlia voi jatkaa lisähintaan klo 02.00 saakka)Suunnittelupalaverin (1h) ennen juhlaaVoimassa olevan arvonlisäveronLisäpalveluina saatavilla teemasomistus, artisti tai ohjelma – Kysy lisää!

Alkuruoka

Viherversosalaattia, kuivattuja karpaloita, granaattiomenaa, kurpitsansiemeniä ja veriappelsiini vinegretteäKurpitsaa, punajuurta, vuohenjuustomousseaPunajuuri graavattua lohta ja pikkelöityä kurkkuaKukkakaali-sokeriherne tabouleh ja limejugurttiaSitruunalla maustettua kyssäkaalia, granny smith omenaa ja rapeaa ilmakuivattua kinkkuaMaalaisleipää ja tryffelivoita

Pääruoka

Piparjuuri paahdettua kuhaaTilliperunaa, karamellisoitua porkkanaa ja pinaattiaValkoviini kastiketta

Jälkiruoka

Kaneli-valkosuklaavanukasta ja appelsiiniäJuustovalikoima ja viikunahilloa sekä tuoreita hedelmiäKaffa Roasteryn kahvi ja tee

STADI

99€ / hlö (min. 30 hlö) sisältäen:TarjoiluhenkilökunnanTilavuokran max. klo 23.00 saakka (juhlia voi jatkaa lisähintaan klo 02.00 saakka)Suunnittelupalaverin (1h) ennen juhlaaVoimassa olevan arvonlisäveronLisäpalveluina saatavilla teemasomistus, artisti tai ohjelma – Kysy lisää!

Alkuruoka

Punajuuri-sokerisuolattua lohta, käsinkuorittuja katkarapuja, jääfenkolia, pikkelöityä kurkkua ja tillimajoneesia

Pääruoka

Tähtianis glaseerattua ylikypsää possunkasleria, selleri-omenapyrettä, säräjuureksia ja tattia sekä portviinikastiketta

Jälkiruoka

Kardemumma pannacottaa, punaviinissä haudutettua päärynää, ja paahdettua valkosuklaata

Oletko vegaani tai eikö sinulle sovi gluteeni? Otamme kaikkien asiakkaiden erityistarpeet huomioon!

Olemme moderni laadusta tinkimätön ravintola, Helsingin Ruoholahdessa.

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

The Place To Be!

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin Helsingin Ruoholahdessa. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

Soita, tekstaa tai lähetä meille savumerkkejä - Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

+358 (0)44 077 3653sales.ruoholahti@thepantry.fiItämerenkatu 3, Helsinki

Why settle for less, when you can have more

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet >

Vietimme ikimuistoista hääjuhlaamme The Pantryssä keväällä 2022. Ruoka oli todella maukasta ja saimme kuulla siitä kehuja vierailta vielä jälkikäteenkin. Yhtenäinen juhlatila salli kaikkien vieraitten kuulla helposti puheet ja osallistua häiden aktiviteetteihin. Tilan tumma industrial-tvisti toi häiden tunnelmaan syvyyttä ja myös samalla kaipaamamme rentoutta.  Juhlien suunnittelu ja toteutus toteutuivat teidän kanssanne vaivattomasti ja myös erityistoiveemme teeman ja ruoan suhteen kuunneltiin tarkasti. Saimme juhlista juuri meidän näköisemme. Lämmin kiitos!Laura ja Juha

Pyydä tarjous »