KOKOUSTARJOILUT

Tilaa kokoustarjoilut näppärästi, muutaman napin painalluksella. Rakenna oma kokouspakettisi alta, tai pyydä räätälöity tarjous. Huomioimme myös ruoka-aineallergiat, kerrothan niistä tilausta tehdessäsi. Minimitilaus 4 henkeä. Tilaukset viimeistään 48h ennen tilaisuutta. Hoidamme myös pikatilaukset, mutta niihin saattaa tulla tuotemuutoksia ja veloitamme niistä 20€ pikatilausmaksun.Hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä astiat että tuotteet tilaan tuotuna.

RAKENNA OMA KOKOUSPAKETTI


Kokoukset The Pantryssä

The Pantryn tiloissa järjestät näppärästi niin pienemmät kuin suuremmat kokoukset ja tilaisuudet. Aloita vaikkapa päivä aamiaiskokouksella kahvilassa, tai päätä päivä iltapäiväseminaarilla ravintolasalissa.

The PantryCHEF’S TABLE

The Pantry Chef’s Table tarjoaa tunnelmallisen ja intiimin illan 10-30 hengen porukalle. Pöydät asetellaan avokeittiön läheisyyteen, josta jokainen osallistuja saa näköetäisyyden keittiössä valmistuviin annoksiin. Kokkimme esittelee ja tarinoi jokaisen pöytään jaettavan annoksen. Alkuruoat tarjoillaan joko pieninä jaettavina annoksina tai lautasannoksina ja pääruoka tarjoillaan lautasannoksena, jonka kukin voi valita kolmesta vaihtoehdosta; liha, kala tai kasvis.

Chef’s Table

Suosittelemme Chef’s Tablen kanssa myös viinipakettia, jossa valikoidut viinit ovat paritettu eri ruoka-annoksien kanssa. Tarjoilijamme esittelee jokaisen viinin. Chef’s Tablen varatessa saat koko ravintolan yksityiskäyttöösi. Ota yhteyttä ja räätälöimme täydellisen illan sinulle ja porukallesi!

Menu PDF »

Olemme moderni laadusta tinkimätön ravintola, Helsingin Ruoholahdessa.

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

Aukioloajat

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin Helsingin Ruoholahdessa. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

Kahvila

Ma-PE8-15

Lounas

Ma-Pe 11 - 13.30

Brunssi

Suljettu


”Jätä ne sieluttomat lounas-ravintolat ja suuntaa Ruohiksen parhaan lounaspöydän ääreen”

The Pantry - A Bit Greater Lunch

Meille lounas on päivän tärkein ateria. Valmistamme lounaan aidosti käsityönä ja tarjoilemme sen harkitusti lautasannoksena. Ruokamme pohjautuu raaka-aineiden tuoreuteen ja ruoan äärimmäisen hyvään makuun. Annoksemme ovat maailmalta poimittuja intohimoisia elämyksiä ja parhaita makuja.

The Pantry Lounas »

Seuraa meitä Instagramissa

We are a part of..