KESÄJUHLAT

Kesäjuhlat | Helsinki On aika palkita itsemme ja tiimimme hyvistä suorituksista ja nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan ja juoman äärellä. The Pantry Ruoholahdessa järjestät vaivattomasti kesäjuhlat työporukan iloksi. Voitte kilistellä alkumaljat upean vehreällä sisäpihallamme, josta on helppo siirtyä sisätiloihimme alkupaloja nauttimaan, sillä aikaa kun grillimme kuumenee pihalla. Pääruoat voidaan nauttia sään salliessa joko ulkona tai ravintolasalissamme. Illan pimetessä on hyvä siirtyä sisätiloihin, jossa juhlia voi jatkaa pitkälle yöhön.The Pantry Ruoholahdesta saat kaiken tarvittavan ikimuistoisien kesäjuhlien järjestämistä varten. Monipuoliset tilamme soveltuvat jopa 120 hengen juhliin. Kesäisin käytössäsi on myös vehreä sisäpihan terassimme. Ammattitaitoiset myyjämme avustavat sinua alusta loppuun saakka, jotta sinä voit nauttia hyvästä ruuasta, juomasta ja iloisesta tunnelmasta - Stress Free!

Ny rillataan!

The Pantry on konseptina rakennettu neljän arvon ympärille, joiden takana seisomme ja joiden ympärille kaikki toimintamme rakentuu – Laatu, Asenne, Ekologisuus & Turvallisuus. Olemme suunnittelleet tarjonnan, joka toimii myös näinä haasteellisina aikoina ja samalla mahdollistaa vaativalle asiakkaallemme enemmän laatua lautasella ja paremman palvelun.Kesäjuhlapaketti sisältäen:
  • Tarjoiluhenkilökunnan
  • Tilavuokran max. klo 23.00 saakka (juhlia voi jatkaa lisähintaan klo 02.00 saakka)
  • Suunnittelupalaverin (1h) ennen juhlaa
  • Voimassa olevan arvonlisäveron
  • Lisäpalveluina saatavilla teemasomistus, artisti tai ohjelma – Kysy lisää!

GRILLIT KUUMAKSI!


Alkuruoka

Raikasta vihersalaattia: sokerihernettä, retiisiä, vadelmia ja pinjansiemeniä sekä raparperi-vadelma vinegretteä (M,G,VEG)Päärynä-sinapinsiemen coleslaw (M,G,VEG)Mintulla maustettua melonia ja fetaa (L,G)Kukkakaali-kirsikkatomaatti tabouleh salaattia, granaattiomenaa ja limejugurttia (L,G)Caesar salaattia (M)Talon foccaciaa ja hummusta (M,VEG)

Pääruoka grillistä ja paellapannusta

Sitrus marinoitua maissikanaa (M,G)Yrtti-valkosipuli maustettuja ravunpyrstöjä (L,G)Balsamicolla glaseerattua portobelloa ja vuohenjuustoa (L,G, saatavilla myös vegaanisena)Varhaisperuna-parsa paistosta ja pinaattia (M,G,VEG)Romesco salsaa (M,G,VEG)Basilika aiolia (M,G)

Jälkiruoka

Mansikka-raparperi trifle (L,G)Tuoreita hedelmiä (M,G,VEG)

Oletko vegaani tai eikö sinulle sovi gluteeni? Otamme kaikkien asiakkaiden erityistarpeet huomioon!

Olemme moderni laadusta tinkimätön ravintola, Helsingin Ruoholahdessa.

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

The Place To Be!

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin Helsingin Ruoholahdessa. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

Soita, tekstaa tai pistä meille vaikka savumerkkejä - Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

+358 (0)44 077 3653sales.ruoholahti@thepantry.fiItämerenkatu 3, Helsinki

Why settle for less, when you can have more

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet >

Vietimme ikimuistoista hääjuhlaamme The Pantryssä keväällä 2022. Ruoka oli todella maukasta ja saimme kuulla siitä kehuja vierailta vielä jälkikäteenkin. Yhtenäinen juhlatila salli kaikkien vieraitten kuulla helposti puheet ja osallistua häiden aktiviteetteihin. Tilan tumma industrial-tvisti toi häiden tunnelmaan syvyyttä ja myös samalla kaipaamamme rentoutta.  Juhlien suunnittelu ja toteutus toteutuivat teidän kanssanne vaivattomasti ja myös erityistoiveemme teeman ja ruoan suhteen kuunneltiin tarkasti. Saimme juhlista juuri meidän näköisemme. Lämmin kiitos!Laura ja Juha

Pyydä tarjous »