The Pantry /ˈpæntɹi/ noun =Huone keittiön läheisyydessä, jossa ruokaa, tarjoiluvälineitä ja astioita säilytetään.

Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

LOUNAS

Mihin käytät arvokkaan aikasi lounastauolla?

Sehän on sinun oma valintasi. Miksi tyytyisit sieluttomaan lounasravintolaan, jossa piintynyt laitosmainen tuoksu leijuu nenääsi? Meille lounas on päivän tärkein ateria. Valmistamme lounaan aidosti käsityönä ja tarjoilemme sen harkitusti lautasannoksena. Ruokamme pohjautuu raaka-aineiden tuoreuteen ja ruoan äärimmäisen hyvään makuun. Annoksemme ovat maailmalta poimittuja intohimoisia elämyksiä ja parhaita makuja.

The PantryCoffee & Wine

The Pantry Coffee & Wine tarjoaa monipuolisen valikoiman kotitekoisia kahvilatuotteita ja kotimaisia pientuottajien luomuksia. Kahvilassamme voit olla juuri niin kuin haluat. Me uskomme nautintoon ja sellaiseen kaupunkikulttuuriin, joka ei katso pahakseen lasillista viiniä kesken päivän.

Lounas tarjoillaan lautasannoksena, jonka voit valita päivittäin kolmesta eri vaihtoehdosta pääraaka-aineenaan kasvis, kala tai liha. Lämpimän pääruoan lisäksi lounaaseen kuuluu valmiiksi koottu raikas salaattiannos.


Annostelemalla pyrimme minimoimaan ruokahävikin määrää. Ekologisuus on tärkeä osa ajatusmaailmaamme ja se heijastuu niin raaka-aineiden, pesuaineiden ja materiaalien hankinnassa.

Päivän liha

Grillattua raakamakkaraa, escalivada kasviksia, paahdettua yrttiperunaa ja romesco salsaa (M, G)
12,90€

Päivän kala

Pintasavustettua lohta, peruna-parsa paistosta, karamellisoitua porkkanaa ja korvasienikastiketta (L,G)
12,90€

Päivän kasvis

Friteerattua quornia, peruna-parsa paistosta, karamellisoitua porkkanaa ja korvasienikastiketta (L,)
12,90€


Kahvi/Tee

…lounaan kanssa
1,50€

Päivän liha

Salvia-hunaja glaseerattua ylikypsää porsaan kasleria, punajuuri-fetapastaa, rucolaa ja pinjansiemeniä (L)
12,90€

Päivän kala

Mallasleivällä leivitettyä puna-ahventa, tilliperunaa, muhennettua pinaattia ja pikkelöityä fenkolia (L)
12,90€

Päivän kasvis

Salvia-hunaja glaseerattua jalotempeä, punajuuri-fetapastaa, rucolaa ja pinjansiemeniä (L)
12,90€


Kahvi/Tee

…lounaan kanssa
1,50€

Päivän liha

Riistakäristystä, sipuli-perunamuussia, puolukkaa ja Myrttisen suolakurkkuja (L, G)
12,90€

Päivän kala

Sitruunaruoho paahdettuja jättikatkaravun pyrstöjä, wokattuja kasviksia panang curry kastiketta ja thaibasilikaa (M, G)
12,90€

Päivän kasvis

Sitruunaruoho paahdettua tofua, wokattuja kasviksia, panang curry kastiketta ja thaibasilikaa (M, G, vegaani)

12,90€


Kahvi/Tee

…lounaan kanssa
1,50€

Päivän liha

Suljettu
12,90€

Päivän kala

Suljettu
12,90€

Päivän kasvis

Suljettu
12,90€


Kahvi/Tee

…lounaan kanssa
1,50€

Päivän liha

Suljettu
12,90€

Päivän kala

Suljettu
12,90€

Päivän kasvis

Suljettu
12,90€


Kahvi/Tee

…lounaan kanssa
1,50€

Voit myös varata pöydän soittamalla tai lähettämällä meille viestin!

Brunssi ilman hyvää ruokaa ja lasillista kuplajuomaa on vain surullinen aamiainen.

Sunnuntaina 1.5.2022 The Pantryssa katetaan pöytä täyteen talon herkkuja! Tarjolla on runsas valikoima alkuruokia noutopöydässä, pääruoka noudetaan avokeittiöstä ja jälkiruuat voi noutaa valmiiksi kootusta pöydästä.

VAPPUBRUNSSI 1.5.2022

52€ / hlö, lapsukaiset 10€ + 1€ per ikävuosi 11 ikävuoteen saakkaJuomapaketti + 25€Kattaukset klo 12.00 ja 15.00


ALKURUOKA

Viherversosalaattia, sokerihernettä, retiisiä, granaattiomenaa ja raparperi vinegrettiä (M,G)Caesarsalaattia ja grillattua maissikanaa (L,G)Höyrytettyä siikliperunaa ja tilli-voisulaa (L,G)Valkosipulisilakkaa ja sinappisilliä (M,G)Luomukananmunaa ja mätimoussea (L,G)Chipotle paahdettua lohta & lime-jugurttia (L,G)Katkarapuskagen (L,G)Pinaatti-fatajuusto piirakkaa ja marinoitua parsaa sekä pinjansiemeniä (VL)Paahdettua bataattia, halloumia & karamellisoitua pähkinää sekä sitruuna dressing (VL,G)Maalaisleipää & vatkattua ruskistettua voita (L)


PÄÄRUOKA

Lämmintä perunasalaattia, varhais kasviksia sekä yrttejä (L,G)Kokonaisena grillattua härän ulkofilettä jabearnaisekastiketta sekä romesco salsaa (L,G)Lapsille: Lihapullia, nakkeja ja ranskalaisia sekä talon ketsuppia (L)Kasvisvaihtoehto pyydettäessä: Grillattua portobellosientä, caponata kasvisia ja vuohenjuustoa


MAKEAN HIMOON

The Pantryn vappusimaa (M,G)Rahkamunkkeja & suklaa-kermavaahtoa (L)Raparperi-mansikkatrifle: raparperi hilloketta, valkosuklaa moussea,marenkia sekä tuoreita mansikoita (L,G)

Arvot ja asiat joiden takana seisomme aina

Oletko vegaani tai eikö sinulle sovi gluteeni? Otamme kaikkien asiakkaiden erityistarpeet huomioon, ystävysty rohkeasti kokkien kanssa ja kerro heille tarpeesi ja he toteuttavat toiveesi.

Laatu

Valmistamme lautasannoksia, sillä haluamme tarjota asiakkaalle kauniin ja harkitun makuelämyksen. Käytämme aina laadukkaita raaka-aineita, ja reseptikehittelymme seuraa aikaa ottaen vaikutteita maailman mauista ja kulttuureista.

Asenne

Meillä on sopivasti asennetta. Me olemme myyntihenkisiä ja persoonallisia. Kohtaamme asiakkaamme lämpimästi, pyrkien henkilökohtaiseen palveluun. Otamme asiakaspalautteet huomioon sekä pyrimme niiden perusteella jatkuvaan kehitykseen.

Ekologisuus

Ekologinen toiminta korostuu ruoka- ja juomahävikin jatkuvalla ja tarkalla mittaamisella. Kierrätämme kaiken mahdollisen sekä priorisoimme ekologiset tuotteet niin raaka-ainehankinnassa, kuin pesuaineissa ja ravintolanmateriaaleissa. Meille vastuullinen toiminta tulee suoraan sydämestä.

Turvallisuus

Käytämme erityistä huolellisuutta päivittäisessätoiminnassamme. Keskitymme tarkasti ravintolan hygieenisyyteen ja tarjoamme turvallisen asiakaspalvelukontaktin, minimoimalla kosketuskontaktiaasiakkaan ja henkilökunnan välillä.

”Jätä ne sieluttomat lounas-ravintolat ja suuntaa Ruohiksen parhaan lounaspöydän ääreen”

Meillä voit järjestää myös yksityis-tilaisuuksia.

Klikkaa tästä niin pääset sinne, missä mielummin olisit nyt.

Lue lisää »

Seuraa meitä Instagramissa