Uskomme hyvään ruokaan, mutta ennen kaikkea uskomme hyvään fiilikseen. Me olemme naapuruston lähibistro, jossa voit nauttia eurooppalaisen keittiön parhaimmistoa rennossa miljöössä. Kaiken takana on joukko persoonallisia tyyppejä, jotka rakastavat ruoanlaittoa ja yhdessä tekemistä. Tarjoamme brunssin, illallisen ja lounaan keskellä urbaania Hakaniemeä. Tervetuloa!

Arvot ja asiat joiden takana seisomme aina

Oletko vegaani tai eikö sinulle sovi gluteeni? Otamme kaikkien asiakkaiden erityistarpeet huomioon, ystävysty rohkeasti kokkien kanssa ja kerro heille tarpeesi ja he toteuttavat toiveesi.

Laatu

Valmistamme tarkkaan harkittuja annoksia, sillä haluamme että se mitä lautasellasi on, on kokonaisvaltainen elämys. Käytämme aina laadukkaita raaka-aineita, ja reseptikehittelymme seuraa aikaa ottaen vaikutteita maailman mauista ja kulttuureista.

Asenne

Meillä on sopivasti asennetta. Me olemme myyntihenkisiä ja persoonallisia. Kohtaamme asiakkaamme lämpimästi, pyrkien henkilökohtaiseen palveluun. Otamme asiakaspalautteet huomioon sekä pyrimme niiden perusteella jatkuvaan kehitykseen.

Ekologisuus

Ekologinen toiminta korostuu ruoka- ja juomahävikin jatkuvalla ja tarkalla mittaamisella. Kierrätämme kaiken mahdollisen ja priorisoimme vastuulliset raaka-aineet ja hankinnat. Meille vastuullinen toiminta tulee suoraan sydämestä.