The Pantry /ˈpæntɹi/ noun =a small room or cupboard in which food, crockery, and cutlery are kept.

We serve traditional food – with an urban twist. Recipes from older generations follow us into present times, and get their inspiration from the world. They are packed with flavor and culture.

Arvot ja asiat joiden takana seisomme aina

Oletko vegaani tai eikö sinulle sovi gluteeni? Otamme kaikkien asiakkaiden erityistarpeet huomioon, ystävysty rohkeasti kokkien kanssa ja kerro heille tarpeesi ja he toteuttavat toiveesi.

Laatu

Valmistamme lautasannoksia, sillä haluamme tarjota asiakkaalle kauniin ja harkitun makuelämyksen. Käytämme aina laadukkaita raaka-aineita, ja reseptikehittelymme seuraa aikaa ottaen vaikutteita maailman mauista ja kulttuureista.

Asenne

Meillä on sopivasti asennetta. Me olemme myyntihenkisiä ja persoonallisia. Kohtaamme asiakkaamme lämpimästi, pyrkien henkilökohtaiseen palveluun. Otamme asiakaspalautteet huomioon sekä pyrimme niiden perusteella jatkuvaan kehitykseen.

Ekologisuus

Ekologinen toiminta korostuu ruoka- ja juomahävikin jatkuvalla ja tarkalla mittaamisella. Kierrätämme kaiken mahdollisen sekä priorisoimme ekologiset tuotteet niin raaka-ainehankinnassa, kuin pesuaineissa ja ravintolanmateriaaleissa. Meille vastuullinen toiminta tulee suoraan sydämestä.

Turvallisuus

Käytämme erityistä huolellisuutta päivittäisessätoiminnassamme. Keskitymme tarkasti ravintolan hygieenisyyteen ja tarjoamme turvallisen asiakaspalvelukontaktin, minimoimalla kosketuskontaktiaasiakkaan ja henkilökunnan välillä.

Opening hours

Café

RUOHOLAHTIMon-Fri8-15

SÖRNÄINENMon-Fri9-15

Lunch

RUOHOLAHTIMon-Fri11-13.30

SÖRNÄINENMon-Fri11-13.30

Brunch

Closed


RUOHOLAHTIItämerenkatu 3,Helsinki 00180

SÖRNÄINENLintulahdenkuja 10,Helsinki 00500

Restaurant / Café
THE PANTRY RUOHOLAHTI
THE PANTRY SÖRNÄINEN
Lintulahdenkuja 10,Helsinki 00500

Sales

+358 44 7826 103sales.sornainen@thepantry.fi
We are a part of..