Moderni ravintolasali tarjoaa tilan jopa 150 hengen yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Kesäisin käytössä on myös viehättävä aurinkoterassi.

Ravintolasali on mahdollista vuokrata lanseeraus- tai pressitilaisuuksiin, työporukan afterworkeihin, perhejuhliin, pikkujouluhin tai yritystapahtumiin – vain mielikuvitus on rajana!

The Pantryn upea tila muuttuu helposti tyylikkääksi neuvottelutilaksi tai pienimuotoisen yritysjuhlan meininkeihin. Tilaan on saatavilla videotykki, nettiyhteys ja muu nykyaikainen kokoustekniikka.

  Valitse päivämäärä*

  Tilaisuuden luonne*

  Tila on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön klo 02 asti. Tilassa on myös anniskelu-oikeudet, joten kenenkään ei tarvitse kuivin suin juhlia.

  Keittiömestarimme Pekka Tuomisto räätälöi tilaisuuteenne sopivan menukokonaisuuden. Tarjoilut voidaan sovittaessa järjestää myös asiakkaan omiin tiloihin. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän suunnitella juuri teidän toiveiden mukainen kokonaisuus!

  AFTER HOURS by Pekka Tuomisto

  The Pantry After Hours tarjoaa tunnelmallisen ja elämyksellisen illan jopa 30 hengelle hyvän ruuan, juoman ja seuran ympäröimänä. Illan aikana maistuvat aasialaiset hedelmät, pikantit mausteet, yrtit, meren antimet ja muut aasialaiseen keittiöön kuuluvat raaka-aineet sekä tutustutaan erikoisempienkin tuotteiden käsittelyyn. Baarimestarimme on parittanut jokaiselle annokselle sopivat cocktailit, jotka valmistuvat asiakkaiden silmien alla, ja jotka taatusti vievät kielen mennessään! Illan päätteeksi jokainen osallistuja saa mukaansa reseptikirjan niin annoksille kuin cocktaileille.

  AFTER HOURS

  Suosittelemme After Hoursin kanssa myös juomapakettia, jossa valikoidut viinit ja cocktailit ovat paritettu eri ruoka-annoksien kanssa. Tarjoilijamme esittelee jokaisen juoman ja valmistaa cocktailit asiakkaiden silmien alla. After Hoursin varatessa saat koko ravintolan yksityiskäyttöösi. Ota yhteyttä ja räätälöimme täydellisen illan sinulle ja porukallesi!

  MENU

  菜单

  Keittiömestarimme Pekka Tuomiston suunnittelema menu on täynnä aitoja makuja ja eksotiikkaa. Inspiraatiota menuun hän on kerännyt matkoistaan Aasian urbaaneissa keskuksissa.


  ALKUUN

  Härkä tatakia, siitaketta ja ponzulientäThai papaijasalaattia, friteerattuja jättikatkaravun pyrstöjä ja korianteriaSoft springrolls, sataykastiketta ja makeaa chiliä


  VÄLIIN

  Kirsikkasorbettia ja kirsikkaolutta


  KESKELLE

  Misolohta, wokattuja kauden kasviksia ja misolientäStinky tofu, chiliä, bataattia ja thaibasilikaa


  LOPUKSI

  Lime-kookosvanukasta, inkivääriä, mangoa ja litsiä


  Pyydä tarjous »

  Olemme moderni laadusta tinkimätön ravintola, Helsingin Ruoholahdessa.

  Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

  Aukioloajat

  Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin, nyt myös Helsingin Sörnäisissä. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

  Kahvila

  Ma-Pe 9-15

  Lounas

  Ma-Pe 11 - 13.30


  ”Jätä ne sieluttomat lounas-ravintolat ja suuntaa Sörkän parhaan lounaspöydän ääreen”

  The Pantry - A Bit Greater Lunch

  Meille lounas on päivän tärkein ateria. Valmistamme lounaan aidosti käsityönä ja tarjoilemme sen harkitusti lautasannoksena. Ruokamme pohjautuu raaka-aineiden tuoreuteen ja ruoan äärimmäisen hyvään makuun. Annoksemme ovat maailmalta poimittuja intohimoisia elämyksiä ja parhaita makuja.

  The Pantry Lounas »

  Seuraa meitä Instagramissa

  Ravintola / Myynti
  +358 44 7826 103 / +358 44 0773 653sales.sornainen@thepantry.fi
  Lintulahdenkuja 10,Helsinki 00500
  We are a part of..