The Pantry

TULE MEILLE TÖIHIN!

The Pantry Ruoholahti on rohkea, erilainen ja aidosti ihmisistä sekä luonnosta välittävä lounas- ja tapahtumaravintola Ruoholahden sydämessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, joten tätä toivotaan kaikilta tiimiläisiltä – Out of the box ajattelumaailma on osa sinua ja meitä. Valloitetaan yhdessä Helsingin ravintolaskene yksi annos kerrallaan!

Haemme seuraa tositarkoituksella tyypistä, jonka kanssa on mukava työskennellä ja jolla on aito intohimo tarjota ikimuistoisia asiakaskokemuksia! Oletko se sinä?

 

The Pantry etsii nyt kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen innokasta, motivoitunutta tarjoilijaa jolla on aito intohimo asiakaspalveluun ja tiimityöskentelyyn. Voit olla joko rautainen alan konkari tai alan nouseva tähti – Tärkeintä on asenne, sillä koulutamme sinut tehtävään! Sinä välität aidosti ihmisistä – niin asiakkaista kuin kollegoistasi. Olet energinen ja saat kiksejä siitä, kun onnistut ylittämään niin asiakkaiden, kun omat odotuksesi. Osaat sekä antaa että vastaanottaa palautetta, niin henkilökunnalta kuin asiakkailtamme. Tiedostamme sen, että kukaan ei ole täydellinen eikä valmis paketti, joten toivomme, että haluat ja kykenet oppimaan uutta joka päivä.
Työtehtävät vaihtelevat aina suorittavan työn pyörteistä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Työ painottuu arki- ja aamuvuoroihin, mutta työ sisältää silloin tällöin myös ilta- ja viikonloppuja, joten toivomme joustoa sen suhteen. Odotamme sinulta positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä menestyminen edellyttää englannin ja suomen kielen taitoa. Hyvät tietotekniset taidot ovat bonus. Työssä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassia. Työ sijaitsee Ruoholahden toimipaikassa.

 

The Pantry on rohkea, erilainen ja aidosti ihmisistä sekä luonnosta välittävä ravintolaperhe, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, joten tätä toivotaan kaikilta tiimiläisiltä – Out of the box ajattelumaailma on osa sinua ja meitä. Valloitetaan yhdessä Helsingin ravintolaskene yksi annos kerrallaan! Tutustu parsan, kanan ja kalan tarinaan tällä!

 

Mitä The Pantryllä olisi tarjota sinulle?

• Vakituisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi.
• Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille
• Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Tuntuvat henkilöstöalennukset kaikkiin Share Companyn toimipaikkoihin
• Kulttuuri- ja liikunta-edut
• Työvuorot, jotka painottuvat arkisin aamu- ja päivävuoroihin

Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

• Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn ja näiden kehittämiseen
• Halua työskennellä asiakasrajapinnassa
• Hyviä tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä työskentelyotetta
• Joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
• Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

 

Hae paikkaa täyttämällä alla oleva pikahakulomake, ja olemme sinuun yhteydessä pian!

Seuraa meitä Instagramissa

We are a part of..