Industrial-henkinen ravintolasali tarjoaa tilan 10-80 hengen istuviin tilaisuuksiin ja jopa 120 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Kesäisin käytössä on myös sisäpihan terassi.

Ravintolasali on mahdollista vuokrata lanseeraus- tai pressitilaisuuksiin, työporukan afterworkeihin, perhejuhliin, pikkujouluhin tai yritystapahtumiin – vain mielikuvitus on rajana!

Lähetä tarjouspyyntö

The Pantryn upea Industrial-tyylinen tila muuttuu helposti tyylikkääksi neuvottelutilaksi tai pienimuotoisen yritysjuhlan meininkeihin. Tilaan on saatavilla videotykki, nettiyhteys ja muu nykyaikainen kokoustekniikka.

  Valitse päivämäärä*

  Tilaisuuden luonne*

  Tila on mahdollista vuokrata yksityis-käyttöön aina klo 17-02 välillä, jolloin tilassa on myös anniskelu-oikeudet.

  Keittiömestarimme Pekka Tuomisto räätälöi tilaisuuteenne sopivan menukokonaisuuden. Tarjoilut voidaan sovittaessa järjestää myös asiakkaan omiin tiloihin. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän suunnitella juuri teidän toiveiden mukainen kokonaisuus!

  The PantryCHEF’S TABLE

  The Pantry Chef’s Table tarjoaa tunnelmallisen ja intiimin illan 10-30 hengen porukalle. Pöydät asetellaan avokeittiön läheisyyteen, josta jokainen osallistuja saa näköetäisyyden keittiössä valmistuviin annoksiin. Kokkimme esittelee ja tarinoi jokaisen pöytään jaettavan annoksen. Alkuruoat tarjoillaan joko pieninä jaettavina annoksina tai lautasannoksina ja pääruoka tarjoillaan lautasannoksena, jonka kukin voi valita kolmesta vaihtoehdosta; liha, kala tai kasvis.

  Chef’s Table

  Alk. 65€ / hlö Suosittelemme Chef’s Tablen kanssa myös viinipakettia, jossa valikoidut viinit ovat paritettu eri ruoka-annoksien kanssa. Tarjoilijamme esittelee jokaisen viinin. Chef’s Tablen varatessa saat koko ravintolan yksityiskäyttöösi. Ota yhteyttä ja räätälöimme täydellisen illan sinulle ja porukallesi!

  Menu PDF »

  Olemme moderni laadusta tinkimätön ravintola, Helsingin Ruoholahdessa.

  Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

  Aukioloajat

  Tarjoamme perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin Helsingin Ruoholahdessa. Edellisiltä sukupolvilta opitut reseptit ja opit ovat siirtyneet mukanamme nykyaikaan ja nyt ne ottavat inspiraatiota maailmalta – ne ovat täynnä makua ja kulttuuria!

  Kahvila

  Ma-Pe 8-15

  Lounas

  Ma-Pe 11 - 13.30

  Brunssi

  La 12-15


  ”Jätä ne sieluttomat lounas-ravintolat ja suuntaa Ruohiksen parhaan lounaspöydän ääreen”

  The Pantry - A Bit Greater Lunch

  Meille lounas on päivän tärkein ateria. Valmistamme lounaan aidosti käsityönä ja tarjoilemme sen harkitusti lautasannoksena. Ruokamme pohjautuu raaka-aineiden tuoreuteen ja ruoan äärimmäisen hyvään makuun. Annoksemme ovat maailmalta poimittuja intohimoisia elämyksiä ja parhaita makuja.

  The Pantry Lounas »

  Seuraa meitä Instagramissa