VAPPUBRUNSSI - HELSINKI

Kuten joku viisas joskus sanoi, brunssi ilmaan kuohuvaa on vain surullinen aamiainen. Nyt on aika heittää juhlahatut päähän ja kokoontua yhteisen brunssipöydän ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja ennen kaikkea iloisesta vapputunnelmasta! Vappubrunssi katetaan maanantaina 1.5. klo 11.00-16.30. Tervetuloa!

Bistro Hakaniemi

MENU

45€, lapsukaiset 4-12v -50%


Alkuun

Vihersalaattia ja pikkelöityjä kevätvihanneksia (L,G,V)Kaali-sichuaninpippuri slaw (L,G,V)Paahdettua porkkanaa ja mallas crumblea (L,V)Mustaherukkasilliä (L,G)Habanerolla maustettua skagenia katkaravuista (L,G)Sahramimarinoituja scampeja ja kurkku-minttusalaattiaKuhamousseline ja musta valkosipuli cremeVitello tomato (L,G)Grillattua kanaa ja pestoa (L,G)Rosmariinifocacciaa ja tomaattitapenadea (L,V)


Väliin

Vadouvan – öljyssä kypsennettyä kukkakaalia, pilahviriisiä ja vaaleaa sipulilientä (L,G,V)***Paahdettua härän briskettiä, lämmin parsa-perunasalaatti ja konjakki-pippurikastiketta (L,G)***Paahdettua lohta, lämmin parsa-perunasalaattia ja vermutilla maustettua simpukkalientä (L,G)


Makeanhimoon

The Pantry munkit (L)New York – Juustokakkua ja tonkapapu – anglaisea (L)Chocolate chip cookies (L)Valkosuklaa-jogurttimoussea ja passionhedelmä coulis (G)Seljankukkamehulla kompressoitua vesimelonia (L,G,V)

VARAA PÖYTÄ »

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon. Vappuna ja äitienpäivänä meillä on käytössä luottokorttitakaus. Kokonaan peruuttamatta jätetyistä brunssivarauksista (no-show) veloitamme 45€ / hlö peruutuskuluna.