The Pantry Hakaniemi – Uusin tulokas ravintolaperheeseen, pienellä twistillä!

The Pantry Hakaniemi avaa ovensa huhtikuussa 2023. Ravintola tarjoaa Ruoholahdesta ja Sörnäisistä tuttua lounasta maanantaista perjantaihin, omalla pienellä twistillä. Lounaan lisäksi ravintolassa on mahdollista nauttia bistromenun parhaimmistoa iltaisin, keskiviikosta lauantaihin. Viikonloppuisin katetaan runsas ja monipuolinen brunssi. Ruokafilosofiamme mukaisesti pyrimme aina valmistamaan makuelämyksiä sesongin parhaita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien. Hae mukaan huipputiimiin ja tule kanssamme jakamaan urbaanin syömisen tarinaa!

Haussa olisi tyyppejä, joiden kanssa on mukava työskennellä ja joilla on aito intohimo tarjota ikimuistoisia asiakaskokemuksia! Oletko sinä meidän match?

The Pantry Hakaniemi etsii nyt kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen innokkaita, motivoituneita tarjoilijoita ja saliapulaisia, joilla on aito intohimo asiakaspalveluun ja tiimityöskentelyyn. Voit olla joko rautainen alan konkari tai alan nouseva tähti – Tärkeintä on asenne, sillä koulutamme sinut tehtävään! Sinä välität aidosti ihmisistä – niin asiakkaista kuin kollegoistasi. Olet energinen ja saat kiksejä siitä, kun onnistut ylittämään niin asiakkaiden, kun omat odotukset. Osaat sekä antaa että vastaanottaa palautetta, niin henkilökunnalta kuin asiakkailtamme. Tiedostamme sen, että kukaan ei ole täydellinen eikä valmis paketti, joten toivomme, että haluat ja kykenet oppimaan uutta joka päivä.
Työtehtävät vaihtelevat aina suorittavan työn pyörteistä tilauksien tekoon, asiakaspalveluun ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Työ on vuorotyötä, eli töitä on vaihtelevasti niin aamuisin, päivisin sekä iltaisin ja viikonloppuisin. sinulta positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä menestyminen edellyttää englannin ja suomen kielen taitoa. Hyvät some- ja tietotekniset taidot ovat bonus. Työssä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassia. Työ sijaitsee Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn alkamisajankohta on sovittavissa, aloitus viimeistään keväällä 2023.


The Pantry on rohkea, erilainen ja aidosti ihmisistä välittävä ravintolaperhe, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, joten tätä toivotaan kaikilta tiimiläisiltä – Out of the box ajattelumaailma on osa sinua ja meitä. Valloitetaan yhdessä Helsingin ravintolaskene yksi annos kerrallaan! Tutustu parsan, kanan ja kalan tarinaan täällä!


Mitä The Pantryllä olisi tarjota sinulle?

• Vakituisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi.
• Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille
• Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Tuntuvat henkilöstöalennukset kaikkiin Share Companyn toimipaikkoihin
• Kulttuuri- ja liikunta-edut


Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

• Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn ja näiden kehittämiseen
• Halua työskennellä asiakasrajapinnassa
• Hyviä tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä työskentelyotetta
• Joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
• Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

Pysyykö sinulla kauha kädessä ja kastike kulhossa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kokki!

Etsimme keväällä avattavaan The Pantry Hakaniemeen innokkaita ja rempseän asenteen omaavia kokkeja! Voit olla joko monessa liemessä keitetty konkari, tai alan nouseva tähti, tärkeintä on kuitenkin asenne! Toimenkuvaan kuuluu muun muassa ala carte annosten tekoa, lounas- brunssi- ja kokoustarjoiluiden valmistusta. Hakijoilta edellytetään hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa, sillä osittain työ voi olla hyvinkin hektistä. Työ on vuorotyötä ja vaatii joustavuutta sillä vuorot sijoittuvat aamu-, päivä- ja iltavuoroihin arkisin ja viikonloppuisin.
Kaikilta hakijoilta edellytämme hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englannin kielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa! Odotamme hakijoilta kokemusta keittiötyöskentelystä sekä innokasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Keittiössä pelataan yhdessä tiimissä, jossa jokainen osallistuu niin tiskaamiseen kuin menujen ideoimiseen. Tässä työssä pärjäät parhaiten, jos olet järjestelmällinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Tärkeintä on kuitenkin innostunut, rempseä ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Työ sijaitsee Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn alkamisajankohta on sovittavissa, aloitus viimeistään keväällä 2023.


The Pantry on rohkea, erilainen ja aidosti ihmisistä välittävä ravintolaperhe, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, joten tätä toivotaan kaikilta tiimiläisiltä – Out of the box ajattelumaailma on osa sinua ja meitä. Valloitetaan yhdessä Helsingin ravintolaskene yksi annos kerrallaan! Tutustu parsan, kanan ja kalan tarinaan täällä!


Mitä The Pantryllä olisi tarjota sinulle?

• Vakituisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi.
• Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille
• Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Tuntuvat henkilöstöalennukset kaikkiin Share Companyn toimipaikkoihin
• Kulttuuri- ja liikunta-edut


Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

• Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn ja näiden kehittämiseen
• Halua työskennellä asiakasrajapinnassa
• Hyviä tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä työskentelyotetta
• Joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
• Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

Oletko sinä seuraava ravintolakeittiön nouseva tähti? Mikäli vastasit kyllä, hae meille töihin!

Etsimme keväällä avattavaan The Pantry Hakaniemeen innokkaita ja rempseän asenteen omaavia keittiöapulaisia! Voit olla joko vastavalmistunut, tai harjoittelupaikkaa vailla oleva opiskelija – perehdytämme ja opetamme sinulle menestyksen salat! Keittiöapulaisen toimenkuvaan kuuluu avustavat työt keittiön puolella niin lounalla- brunssilla- ja illallisella. Hakijoilta edellytetään hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa, sillä osittain työ voi olla hyvinkin hektistä. Työ on vuorotyötä ja vaatii joustavuutta sillä vuorot sijoittuvat aamu-, päivä- ja iltavuoroihin arkisin ja viikonloppuisin.

Kaikilta hakijoilta edellytämme hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään englannin kielen taitoja, suomen- ja ruotsinkielentaidoista plussaa! Keittiössä pelataan yhdessä tiimissä, jossa jokainen osallistuu niin tiskaamiseen kuin menujen ideoimiseen. Tärkeintä on kuitenkin innostunut, rempseä ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Työ sijaitsee Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn alkamisajankohta on sovittavissa, aloitus viimeistään keväällä 2023.


The Pantry on rohkea, erilainen ja aidosti ihmisistä välittävä ravintolaperhe, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, joten tätä toivotaan kaikilta tiimiläisiltä – Out of the box ajattelumaailma on osa sinua ja meitä. Valloitetaan yhdessä Helsingin ravintolaskene yksi annos kerrallaan!
Tutustu parsan, kanan ja kalan tarinaan tällä!


Mitä The Pantryllä olisi tarjota sinulle?

• Vakituisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi.
• Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille
• Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Tuntuvat henkilöstöalennukset kaikkiin Share Companyn toimipaikkoihin
• Kulttuuri- ja liikunta-edut


Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

• Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn ja näiden kehittämiseen
• Halua työskennellä asiakasrajapinnassa
• Hyviä tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä työskentelyotetta
• Joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
• Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

Arvot ja asiat joiden takana seisomme aina

Laatu

Valmistamme lautasannoksia, sillä haluamme tarjota asiakkaalle kauniin ja harkitun makuelämyksen. Käytämme aina laadukkaita raaka-aineita, ja reseptikehittelymme seuraa aikaa ottaen vaikutteita maailman mauista ja kulttuureista.

Asenne

Meillä on sopivasti asennetta. Me olemme myyntihenkisiä ja persoonallisia. Kohtaamme asiakkaamme lämpimästi, pyrkien henkilökohtaiseen palveluun. Otamme asiakaspalautteet huomioon sekä pyrimme niiden perusteella jatkuvaan kehitykseen.

Ekologisuus

Ekologinen toiminta korostuu ruoka- ja juomahävikin jatkuvalla ja tarkalla mittaamisella. Kierrätämme kaiken mahdollisen sekä priorisoimme ekologiset tuotteet niin raaka-ainehankinnassa, kuin pesuaineissa ja ravintolanmateriaaleissa. Meille vastuullinen toiminta tulee suoraan sydämestä.

Turvallisuus

Käytämme erityistä huolellisuutta päivittäisessätoiminnassamme. Keskitymme tarkasti ravintolan hygieenisyyteen ja tarjoamme turvallisen asiakaspalvelukontaktin, minimoimalla kosketuskontaktiaasiakkaan ja henkilökunnan välillä.