THE PANTRY BISTRO

Eurooppalaisista keittiöistä vaikutteita saanut ruokalistamme keskittyy puhtaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, sekä erityisesti hyvään makuun. Kolmen ruokalajin menu alkaen 42€ / hlö.

Keittiö

Ke – la16:00 – 22:00

Ravintola

Ke – la16:00 – >

KROKETTI

Gruyère-béchamel kroketteja (2 kpl) ja kirveliaiolia
10

KUKKAKAALI JA PURJO

Kermainen kukkakaali-purjokeitto, pistaasia ja persiljaöljyä
10

PARSAA JA FETAA

Grillattua parsaa, hernepyreetä, fetaa ja maapähkinää
12

KAMPASIMPUKKA

Grillattua kampasimpukkaa, käsinkuorittuja rapuja, tillikreemiä ja fenkolia
14 (+3)

TARTAR

Naudanlihatartaria, rapeaa salottisipulia, shisoa ja Kew Pie -majoneesia

14 / 26(+3)

PÄIVÄN SAALIS

– kysy lisää henkilökunnalta!

KESÄKURPITSA

Misolla maustettua kesäkurpitsaa, kikhernepyreetä, paahdettuja kikherneitä ja Savoijinkaalia
25

SINISIMPUKAT

Sinisimpukat a la Marinière, paistettua laukkaleipää ja kirveliaiolia
27 (+2)

FLANK STEAK

Naudan flank steak, pippurikastiketta, englantilaisia tikkuperunoita ja terttutomaatteja

34 (+7)

NAUDAN SHORT RIB

Hikkori glaseerattu naudan short rib, englantilaisia tikkuperunoita ja grillattua savoijinkaalia

30 (+4)

BASKILAINEN JUUSTOKAKKU

Baskilainen juustokakku ja espressokreemiä
10

KNICKERBOCKER GLORY

Vanilja- ja suklaajäätelöä, kirsikkacoulis ja karkkikoristeet
10

SUKLAATA JA VERIAPPELSIINIA

Suklaabrownie, veriappelsiinimoussea ja mantelia

10

JUUSTOT

– kysy lisää henkilökunnalta!

8/14

N/A

N/A
N/A


VARAA PÖYTÄ »

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon. Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä. Kokonaan peruuttamatta jätetyistä varauksista (no-show) veloitamme 25€ / hlö peruutuskuluna.Viimeiset pöytävaraukset otetaan vastaan tuntia ennen sulkemista.

KeittiöKe – La16-22 RavintolaKe – La16-00

KeittiöLauantaisin11–14 RavintolaLauantaisin11–15

KeittiöMa - Pe11–14 RavintolaMa - Pe11–15