ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI - HELSINKI

Mammat kainaloon ja brunssille! Kuten joku viisas joskus sanoi, brunssi ilmaan kuohuvaa on vain surullinen aamiainen. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja ennen kaikkea iloisesta tunnelmasta! Äitienpäivän brunssi katetaan maanantaina 14.5. klo 11.00-16.30. Tervetuloa!

Bistro Hakaniemi

MENU

45€, lapsukaiset 4-12v -50%


Alkuun

Varhaisperunasalaattia ja rakuuna-sinappidressing (L,G,V)Edamame-punaherukka cheviche (V,G)Vihersalaatti ja mimosa dressing (V,G)Savulohimoussea, rapeaa sipulia ja kirjolohenmätiä (L)Tilli-aquavit graavattua lohta (L,G)Pestolla maustettua kananrintaa ja kirsikkatomaatti salsaa (L,G)Riimihärkää ja punajuuri majoneesia ja vihanneskrassia (L,G)Porsasterriini, sinappimajoneesia ja sokeripaahdettuja pähkinöitä (L,G,V)Rosmariini foccacia ja tomaatti tapenadea (L,V)


Väliin

Grillattua parsaa, uppomuna ja hibiscus hollandaise (L,G)***Kuhamosaiikki, parsasalaattia ja sitruunaverbena öljyllä maustettua vaaleaa parsa lientä (L,G)***Grillattua härän flank steakia, varhais perunaterriini, tummaa siideri lientä (L,G)


Makeanhimoon

KarkkibuffetMustaherukanlehti teellä maustettua suklaamoussea (G)Mansikka oopperakakku (L)Mascarpone-vanilja tuulihattuja (L)Tuoreita hedelmiä (L,G,V)Kahvia ja teetäMakuvesiä

VARAA PÖYTÄ »

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon. Vappuna ja äitienpäivänä meillä on käytössä luottokorttitakaus. Kokonaan peruuttamatta jätetyistä brunssivarauksista (no-show) veloitamme 45€ / hlö peruutuskuluna.